Ved å lære seg å rulle opp kajakken dersom en skulle gå rundt, blir du mye tryggere i havkajakk. Å gå rundt på grunn av store bølger blir ikke lenger noe man gruer seg til, det blir en mulighet til å komme opp av vannet med et stort smil om munnen! 

På Neptun Kajakk sitt rullekurs vil du lære hvordan rulla egentlig er en serie av noen få viktige teknikker, og at det faktisk ikke behøver å være så vanskelig å mestre denne teknikken. Noen lærer å rulle allerede på kursdagen, mens andre vil trenge litt mer tid for å få det til. Våre instruktører vil bygge det hele opp på en lettforståelig måte, og ikke minst utstyre deg med kunnskapen du trenger for å øve videre på egenhånd. Kurset er åpent for alle og forutsetter ingen spesielle kunnskaper i forkant.

Kurset gjennomføres typisk på en ettermiddag/kveld fra klokken 17.30 - 21.00 og koster kr. 600,- per deltaker.

Ta med varmt ulltøy til å ha under tørrdrakten, da det blir mye bading :-) Det er også helt ok å ha med svømmebriller eller dykkermaske for dem som ønsker det. Det letter orienteringen når man er under vann. Ta også med noe varm drikke og en sjokolade eller lignende for energipåfyll.