Back to All Events

Neptun Kajakk Rullekurs Nivå 1

  • Vaulen badeplass 44A Stasjonsveien Stavanger, Rogaland, 4018 Norge (map)

RULLEKURS

Få enda større frihet til og utforske det våte element, også i mer eksponerte forhold. Lær deg grunnleggende rulleteknikk samt tips & triks for å komme i gang og trene på egenhånd videre. Riktig teknikk er en forutsetning for en rulle som ikke belaster skuldrene unødig.

Noen får til rulla på kurset mens andre trenger litt mer tid før den sitter, men du skal ikke se bort fra at du klarer noen ruller i løpet av kurset. Vi deler opp rulla i enkelte elementer og trener på hver øvelse i rett rekkefølge som deretter settes sammen for å få en komplett fungerende rulle.

I sommerhalvåret trener vi rullekurs på flatt vann utendørs så lenge været tillater det.

Kurset er for alle, og forutsetter ingen kurs i forkant.

Pris: 600,-

Dette tar du med selv:
Bekledning: Kle deg varmt, gjerne med tørrdrakt, eller våtdrakt. Vi er mye i vannet og blir våte i flere timer. Tørt skift til matpause. Varm ytterjakke, lue, votter etc. Ekstra ulltøy kan være lurt å ha med.
Svømmebriller og neseklype, eller dykkemaske er greit å ha.
Mat og varm/kald drikke og en energibar eller to for litt raskt påfyll.

Earlier Event: April 30
NPF Grunnkurs Havkajakk
Later Event: May 26
Neptun Kajakk Rullekurs Nivå 2