Back to All Events

NPF Teknikkurs Havkajakk


OK, så du har tatt et NPF Grunnkurs, padlet litt, og sett på noen av de du padler sammen med at de har en ganske slepen teknikk. Kule styretak som svinger kajakk lett og lekent til begge sider, elegante svinger rundt nes og ankrede båter, og så padler de med taueline. Hvorfor i all verden har man med seg et tau rundt livet når man padler på det åpne havet? Dette, og mer til, lærer du på Norges Padleforbunds Teknikkurs.

Og hvorfor ikke ta kurset under ledelse av Neptun Kajakk sine erfarne instruktører? Da får du også alle de små tipsene som gjør livet på havet så mye kjekkere, alt basert på egne erfaringer av hva som kan være til effektiv hjelp om det blåser opp, om bølgehøyden øker, eller om du må hjelpe en kompis i trøbbel.

Teknikkurset er det tredje nivået i NPF sin kursstige. Her blir det, som navnet tilsier, mer fokus på å finpusse tekniske padleferdigheter. For å delta på kurset må man i tillegg til vanlig utstyr også ha en taueline og hjelm. Fullstendig kursbeskrivelse kan leses på NPF sine sider her: http://padling.no/kurs-og-utdanning/vaattkort/de-ulike-kursene-i-npf-vaattkort/havpadling/teknikkurs-hav/ 

Pris: 2500,-