Neptun Kajakk Brottpadling Begynner

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Neptun Kajakk Brottpadling Begynner

950.00
Quantity:
Meld deg på

Brottpadling, Steinhinking, Rock-gardening... Kjært barn har mange navn. Realiteten er den samme: Som havpadler har man stor nytte, og GLEDE, av å kunne padle nær land selv om det er litt drag i sjøen. 

For å kunne dette må man blant annet kunne lese sjøen, forstå hva ulike fjellformasjoner gjør med energien i havet som ruller inn, og man kunne tenke "plan B" og kanskje også "plan C". I tillegg er det nyttig å ha litt grunnleggende forståelse for hvordan vanlige teknikker som egenredning og kameratredning fungerer i litt mer turbulent hav. 

For oss i Neptun Kajakk er det dette som ER havpadling, og vil vil veldig gjerne dele gleden over å mestre slik padling med deg. 

Så hvem er du? Du er en padler som forstår at for å bli en bedre padler så må man av og til utfordre seg selv. Ikke over grensen, og ikke slik at det blir farlig, men nok til at man kjenner på egne komfortgrenser i en trygg ramme. Du har fortrinnsvis Grunnkurs eller høyere i Norges Padleforbund. Det er ingen krav eller forventninger om at du har padlet i store bølger eller drevet med brottpadling før. Vi tar det helt fra scratch på dette kurset. 

Vårt mål er at du skal bli en tryggere havpadler. Om du er på tur og det blåser opp litt så vet du at du klarer å komme deg i land selv med litt drag i sjøen. Og om kameraten din går rundt, så vet du at du kan klare å redde ham opp i kajakken på en trygg måte selv om det gynger litt. 

Alt vil skje med en gradvis progresjon, og med flere av Neptun Kajakk sine mest erfarne padlere rundt deg til en hver tid. 

Å padle på flatt vann på Lutsi eller i Ryfylke-bassenget er hyggelig det. Men la oss vise deg Havet. De vakre turbulensene som oppstår der bølger og strøm treffer land. La oss vise deg hvor trygt det er å ligge i armlengdes avstand fra fjellet mens bølgene løfter deg opp og ned. Og la oss vise deg de helt utrolig vakre fjellformasjonene som ligger på havsiden er.