Neptun Kajakk Brottpadling "Litt øvet"

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Neptun Kajakk Brottpadling "Litt øvet"

950.00
Quantity:
Meld deg på

Hvis du leser dette så vet du kanskje hva brottpadling er, og du lurer på hva "litt øvet" egentlig vil si. For oss vil det si at du har vært i bølger på over 0,5m. Du er komfortabel med å gå i sjøen og bli reddet, og redde andre. Du er nysgjerrig på hva litt mer bølger gjør med kajakken - og kanskje med deg :-) 

Kurset har som mål at du skal føle mestring i å vurdere ulike forhold. Du vil lære hva som er "go" og hva som er "no go" - og hvorfor. Vi organiserer kurset som en tur og slik får du oppleve hva havet gjør når det treffer ulike fjellformasjoner, både over og under vannet. Du vil også få øve på ulike teknikker som hjelper deg til for eksempel å holde en posisjon mens bølger og strøm tar tak i deg, og vi skal i sjøen for å kjenne hvordan det er å ligge i sjø som gynger. Alt skjer med Neptun Kajakk sine mest erfarne instruktører tett på hele tiden. 

Til dette kurset må du ha hjelm. Sykkelhjelm går fint. Du må også ha padlehansker (typisk neopren), da ruren langs land kan være skarp. Ta med mat og drikke til lunch, og husk varmt skift i tørrpose.