Neptun Kajakk Rullekurs Nivå 1

_ROA9670_2.jpg
_ROA9670_2.jpg

Neptun Kajakk Rullekurs Nivå 1

650.00
Quantity:
Meld deg på kurs (Du finner også Neptun Kajakk på Vipps)

Neptun KAJAKK RULLEKURS - Nivå 1

Å mestre eskimorulla gir et kick for alle som padler havkajakk. Det er liksom noe av det kuleste du kan gjøre i kajakk. Det kanskje ikke så mange tenker på, er at det også er noe av det viktigste du kan lære deg i forhold til sikkerhet. Kan du rulle, helst på begge sider, klarer du deg veldig godt i de fleste forhold.

Neptun Kajakk Rullekurs 1 er et introduksjonskurs til eskimorulling. Det kreves ingen spesielle forutsetninger for å delta på kurset. Vi deler opp rulla i enkelt-elementer, og trener på hver del av bevegelsen for seg. Til slutt prøver vi å sette det hele sammen, og på hvert av disse kursene opplever vi at noen klarer rulla allerede under denne introduksjonen. 

Alle vil komme ut av kurset med spesifikke ting å øve på, og siden kurset legges til forsommeren har du hele sommeren i norske badetemperaturer til å øve deg! :-)

Vi anbefaler at du tar med:

  • Bekledning. Kle deg varmt. Tørrdrakt er absolutt å anbefale, men våtdrakt fungerer også. Ta gjerne på et lag eller to med ull. Vi skal være mye i vannet. Neoprenhette kan være en fordel om det er kaldt, men er ingen forutsetning.
  • Tørt skift til matpause. Varm ytterjakke, lue og kanskje også votter. Ekstra ulltøy kan være lurt å ha med.
  • Mat og varm/kald drikke. Ta gjerne med en sjokolade eller to for å kunne fylle på rask energi og mer motivasjon når det behøves.

Tid:

Sted: Vaulen badeplass