Surf -og Brottåre - Neptun Kajakk/Kajakkspesialisten

surfåre.jpg
_ROA1614_1.jpg
surfåre.jpg
_ROA1614_1.jpg

Surf -og Brottåre - Neptun Kajakk/Kajakkspesialisten

3,490.00

Denne padleåren så dagens lys for første gang vinteren 2013. Det var et samarbeidsprosjekt mellom Kajakkspesialisten (Anders Thygesen) og Neptun kajakk. Målet var å lage en grønlandsåre som var ideell til kajakksurf og brottpadling. En del årer ble tidlig tatt i bruk av dyktige padlere i inn- og utland. Basert på tilbakemeldinger fra masse flinke folk som vi har dyrket kajakksurf og brottpadling med, har vi endelig landet på ett design som både er vakkert, robust og funksjonelt.

Åren er 200 cm lang og har største bredde på 11 cm. Skaftet er laget av gran som er hulet ut og forsterket med rød eik. Årebladenes kanter er forsterket med rød eik, og enden av årebladene er forsterket med en tykk kant av epoksy.

Åren gir deg ekstra akselerasjon når du har bruk for det. Typisk når du skal manøvrere raskt eller fange en surf. Den stikker ikke for dypt på grunner, og tar liten plass på framdekk som reserve. Samtidig har du glede av allsidigheten til den klassiske grønlandsåre. Du kan simpelthen ikke gripe denne åren feil! Og den ovale skaftform hjelper deg å orientere åren riktig uansett hvilket kaos av vann du befinner deg i!

Quantity:
Legg til handlevogn