Neptun Kajakk Kurskalender 2016 er her!

Er du som oss, så brukes vinteren til å planlegge padlingen for neste sesong. Derfor kommer Neptun Kajakk med sin foreløpige kurskalender allerede nå. Bookingen til de enkelte kurs, workshops og turer åpner ca. 1. desember og da er det førstemann-til-mølla som gjelder. Kurskalenderen er her.

Kurskalenderen for 2016 er den mest omfattende vi har tilbudt så langt. Som du ser er det noe for enhver smak og preferanse. Nytt av året er "Mestre....." kursene. Tanken er at de av dere som enten skal delta på Norges Padleforbund sine kurs (Aktivitetsleder, Videregående eller Veileder) skal få anledning til å padle sammen med erfarne padlere for å få de tekniske ferdighetene opp på det nivået de må være.

 

Vi planlegger også turer til nær og fjern, og håper mange benytter anledningen til å bli med til storselens rike, eller bare på en vanlig padletur der vi legger inn punkter om pakking av kajakk, livet i telt, etc.

Dersom det er aktiviteter du gjerne skulle sett på kalenderen så ikke nøl med å kontakte oss! Det er garantert andre som tenker som du, og om det er nok interesse så setter vi gjerne opp andre aktiviteter, eller andre datoer.  Vi nås best på post@neptunkajakk.no 

Kurskalenderen finner du her.

Hilsen

Roald og Michael